Termopane SALAMANDER

Cele mai bune Termopane Salamander pentru casa ta!

Foloseste termopane Salamander pentru:

✓ Locuinte cu stil si comfort
✓ Izolare termica si economisire a energiei
✓ Modele si culori variate
✓ Intretinere usoara
✓ Rezistente impotriva efractiei


Termopane pentru un camin mai cald si linistit


bluEvolution 73


BLU EVOLUTION 73. Atractiv si modern din orice unghi.Sistemul bluEvolution 73 cu 5 camere și 2 garnituri de bătaie permite soluții moderne pentru design-ul ferestrelor și ușilor și asigură o excelentă protecție termică și izolație fonică foarte bună. Garniturile sudate la colțuri asigură o protecție sigură împotriva intemperiilor. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus şi o stabilitate şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestre.

bluEvolution 73

Tehnologiile Salamander – angajament catre protejarea mediului.

Profilele PVC SALAMANDER indeplinesc toate cerintele ecologice iar fabrica isi respecta angajamentul de a avea grija de protectia mediului in intreg procesul de productie.

Specialistii nostri tin cont de cele mai noi exigente la alegerea materiei prime si in cursul procesului de productie care se desfasoara in Germania cu grija pentru resursele consumate.
Acordam consiliere partenerilor nostri in faza de
proiectare si executie a ferestrelor si usilor.
Faptul ca PVC-ul este 100% reciclabil este un mare plus din punct de veder ecologic, ferestrele si usile vechi constituind o valoroasa materie prima. Dupa demontare PVC-ul se poate readuce la forma de granule si poate fi utilizat pentru producerea unor noi profile fara nici o pierdere de calitate.

Balanta extraordinara ecologica a ferestrelor din PVC pe toata durata vietii acestora atesta excelentele proprietati ale acestui material modern.

Alege calitatea pentru casa ta, alege termopanele SALAMANDER

Fabrica de Termopane Masben Expert va pune la dispozitie o gama variata de termopane Salamander disponibila in multiple culori si forme, drepte si rotunjite si create pentru o durata de viata excelenta.

Asigura-ti comfortul termic, fonic si financiar prin instalarea unor termopane de calitate.

SALAMANDER bluEvolution


forme si modele

Culori si FormeProfilele SALAMANDER indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protective.

Forme clasice, arce, ferestre segmentate, asimetrice, triunghiuri, geamuri rotunde, ferestre mari, usi culisante,

Blocarea poluarii Fonice Termopane

Blocarea poluarii foniceO fereastra bine executata si montata care are in componenta profile PVC SALAMANDER, feronerie SIEGENIA si sticla care respecta normele in vigoare trebuie sa va aduca un confort fonic in casa Dumneavoastra

Transfer termic termopane Rehau

Transfer termic redusGama de Termopane Salamander garanteaza un transfer termic redus. Astfel, iti mentinem iernile calde si verile racoroase.


Geam Termopan SigurFabrica noastra v-a ofera un geam termopan cu tamplarie Salamander pentru o siguranta sporita. Astfel, clasele de rezistenta pot fi alese in functie de locatia geamului.

Termopane cu tamplarie PVC SigplastVa invitam sa verificati si a doua gama de termopane. Termopanele create cu tamplarie Sigplast ofera un pret accesibil, izolare termica si fonica excelente si un design placut.

Tamplaria Sig Plast pentru termopane este realizata din PVC.


Termopane cu profil PVC SIGPLAST