Geamuri Termopan pentru cladiri de birou

Geamuri Termopan pentru o atmosfera placuta

Instalarea de geamuri termopan ajuta la obtinerea de:

✓ Locuinte cu stil si comfort
✓ Izolare termica si economisire a energiei
✓ Intretinere usoara
✓ Siguranta impotriva efractiei


Comfort crescut cu geamuri termopan


Geamurile Termopan sunt in general recunoscute ca fiind intreaga structura formata din Tamplarie, sticla si accesorii. Totusi, una dintre cele mai importante elemente ale acestei structuri este insa sticla din care este realizat geamul termopan.

Cele mai des intalnite geamuri termopan de pe piata sunt realizate din 2 foi de sticla intre care se afla un strat de aer sau gaz, un disecant si un despartitor. Aceasta structura actioneaza ca o bariera impotriva schimbului termic si a sunetelor externe, aducand un plus de comfort in interior.

Gama de geamuri termopan produse la propria fabrica, poate fi creata cu urmatoarele tipuri de tamplarie:

Geamuri Termopan pentru izolare termica
Geamuri Termopan cu protectie UV

Geamuri termopan cu protectie UV si antiefractie

Pentru a garanta siguranta si comfortul clientilor nostri, punem la dispozitie o gama de geamuri cu caracteristici speciale.

Geamuri termopan cu protectie UV

Foi de sticla tratate pentru a impiedica razele ultraviolete, des utilizate in cadrul cladirilor de birouri. Acestea sunt folosite in cadrul termopanelor Low-E sau 4 seasons.

Geamuri termopan antiefractie

Geamurile antiefractie sunt realizate prin introducerea unui film PVB (polivinil butiril) intre 2 foi de sticla de grosimi egale. Aceasta foaie de PVB este invizibila si nu poate fi observata de ochiul uman. In cazul in care geamul este spart, acesta ramane in pozitie. Astfel, impiedicam hotii si crestem siguranta imobilelor. Acestea au deseori grosimea de 3 sau 4mm per folie.

Alege calitatea pentru proiectul tau, alege termopanele Masben Expert

Fabrica de Termopane Masben Expert va pune la dispozitie o gama variata de geamuri de tip termopan in combinatie cu tamplarie PVC Rehau sau Sigplast si tamplarie din Aluminiu


Protectie UV pentru geamuri

Protectie UVGeamuri Termopan cu pelicula de protectie importiva razelor ultraviolete. Aceasta pelicula ajuta la protejarea pielii si a mobilierului fara a modifica cantitatea de lumina.

Blocarea poluarii Fonice Termopane

Blocarea poluarii foniceDatorita celor 2 straturi de sticla de diferite grosimi si a gazului din interior, geamurile din termopan ajuta la impiedicarea poluarii fonice.

Transfer termic termopane Rehau

Transfer termic redusPutem integra in gama noastra de geamuri termopan o serie de distantiere din plastic cu un coeficient mult mai redus al transferului termic, fata de cel al distantierelor din aluminiu.


Geam Termopan SigurIti oferim un geam termopan antiefractie cu pelicula din polivinil butiril pentru o siguranta sporita. Aceasta pelicula nu permite bucatilor de sticla sa cada la impact, mentinand structura geamului intacta chiar si in urma socurilor.

Usi Termopan pentru case si cladiri de birouVa invitam sa verificati si ramele noastre pentru usi termopan. Acestea pot fi instalate in sistem batant, telescopic sau culisant cu rame din PVC sau Aluminiu.


Usi Termopan Culisante