Devino Dealer si creste impreuna cu noi!

Dealer/Parteneri

Masben Expert este o companie cu experienta de peste 20 de ani in industria tamplariei de PVC si aluminiu, a producerii de geam termopan si a feroneriei. Hala principala de productie este situata in zona Bragadiru, locatie din care cream termopane pentru intreaga tara.

Lucram cu cele mai bune materiale si respectam toate normativele, astfel incat clientii si partenerii nostri sa aibe parte de comfort, calitate si eleganta atunci cand folosesc produsele Masben Expert.

Produsele noastre includ Tamplarie Salamander si Sigplast, Tamplarie din Aluminiu si Geamuri de tip Termopan impreuna cu balustrade din Inox.

Ne propunem sa crestem odata cu partenerii si clientii nostri creand relatii de incredere si sustinere de-alungul drumului.

Ce va oferim?

Facem tot posibilul pentru a crea o relatie in care castiga toate partile implicate in colaborare.

Astfel, daca accepti invitatia de a deveni dealer Masben Expert, vei beneficia de consultanta tehnica si solutii special create pentru nevoile tale si a clientilor tai. Vei avea de asemenea preturi preferentiale si discounturi pe masura.

Venim noi cu materialele de promovare necesare (pliante, cataloage si prezentari) dar si cu mostre de material si produse finite.

Te sustinem in procesul de vanzare cu orice informatie ai nevoie, chiar si cu program de calcul al preturilor in timp real.